Dins el programa del Festival de Música antiga dels Pirineu, el Solistes del Latvian radio Choir actuaran a l’església de Sant Esteve de Bagà  el divendres 25 de juliol a les 22 hores.

El concert serà retransmès en directe per l’emissora Catalunya Música.

Les  entrades ja estan disponibles a l’oficina de turisme de Bagà.  Més informació al tel. 619 74 60 99

Informació del grup.

SOLISTES DEL LATVIAN RADIO CHOIR

Música litúrgica del renaixement als nostres dies

 

Solistes del Latvian Radio Choir

Sigvards Kļava, direcció

Programa: Obres d’Arvo Pärt, Orlando di Lassus, William Byrd, Bernat Vivancos, David Lang, Ramon Humet o Giovanni Pierluigi da Palestrina entre d’altres.

La calidesa de les seves veus , una extraordinària tècnica vocal i la visió musical del seu director, Sigvards Klava, han convertit el Latvian Radio Choir en un dels millors cors de cambra del món. Vuit dels seus solistes visiten els Pirineus per presentar una selecció de música del renaixement -Lassus, Byrd, Tomkins o Palestrina- en diàleg amb obres actuals que mantenen punts de contacte amb la música antiga –Pärt, Lang o Vivancos–.

El Latvian Radio Choir ha rebut nombrosos premis internacionals i reconeixements de crítica i públic i és cofundador, juntament amb cors com el RIAS Kammerchor o el cor de cambra Accentus, de la xarxa de cors professionals TENSO. El Latvian Radio Choir ha

estat recentment premiat amb un Grammy a la millor interpretació coral pel disc “Pärt: Adam’s Lament”, enregistrat per al prestigiós segell ECM.

 

Més informació dels concerts: htpp:// www.femap.cat